Vill du jobba hos oss?

Är du socionom med flerårig erfarenhet av myndighetsutövning inom något av socialtjänstens verksamhetsområden? Tycker du att det är viktigt att socialt arbete utförs på ett evidensbaserat och rättssäkert sätt? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker socionomer som vill ingå i en trevlig arbetsgrupp med hög kompetens inom socialt myndighetsarbete. Huvuddelen av våra uppdrag utgörs av utredningar inom socialtjänstens Barn & Familj men vi åtar oss även handläggaruppdrag inom andra områden.

Som anställd på Centris har du trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Våra anställda uppskattar att de får ärendehandledning och kontinuerlig återkoppling på sitt arbete av en kvalitetsansvarig samordnare med specialistkompetens inom området.

På Centris känner alla varandra. Vi träffas varje månad för extern handledning, kompetensutveckling och för att ha det trevligt tillsammans. Vårt interna kommunikationsverktyg för oss samman oavsett var vi befinner oss på uppdrag. Hos oss är du inte ensam. Vi vill att du ska trivas och stanna!

Som anställd har du också en viktig roll i företagets utveckling. Kom med en idé om hur det sociala arbetet kan utvecklas eller hur vi utökar vårt utbud av tjänster så tittar vi på det!

Kom och arbeta hos oss!

  • Accepterade filtyper: pdf.