Om oss

Centris är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom socialt arbete. Hos oss arbetar socionomer med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Vi håller utbildningar och föreläser, handleder chefs- och personalgrupper, utför utredningsarbete på uppdrag av socialtjänsten samt bemannar med både handläggare och chefer.

Vi vänder oss till alla som har behov av våra tjänster även om våra största kunder är kommuner, region- och kommunförbund samt privata aktörer inom socialt arbete.

Centris huvudkontor finns i Lund men vi utbildar och föreläser i hela Sverige. Våra utredningsuppdrag och bemanningstjänster erbjuds företrädesvis i Södra Sverige upp till Mälardalen, men vi har siktet inställt på expansion så det kan vara en god idé att höra av dig till oss även om du som kund befinner dig utanför detta område.

För att kunna erbjuda tjänster med riktigt hög kvalitet är det viktigt att vårda relationen till både kunder och personal. Det gör vi genom att ha en tät kontakt med våra uppdragsgivare så att vi säkerställer att uppdragen utförs enligt förväntningarna. Vi satsar på kontinuerlig och ambitiös kompetensutveckling för vår personal för att de ska ligga i framkant och erbjuda det allra bästa inom socialt arbete. Våra ledord är trygghet, förtroende och omtanke och dessa vill vi ska genomsyra allt vi gör i förhållande till våra kunder, klienter och egna medarbetare.

Välkommen att höra av dig för närmare information om hur vi kan utveckla eller stötta just er verksamhet.

ansvarsfullt.se